knopen en een parelachtige afwer

For all discussions regarding JVC DVD recorders.

Moderator: andywilks

Post Reply
caicai2017
Posts: 18
Joined: Tue Jun 25, 2019 7:45 am

knopen en een parelachtige afwer

Post by caicai2017 » Mon Jul 01, 2019 3:25 am

Het poloshirt, dat gedragen werd tijdens het rijden met paarden en zwaaiende hamers, werd uitgevonden tegen het begin van de 20e eeuw (het fin de siecle, als je zin hebt). De meer atletische evolutie, de tennispolo, speelde in de jaren twintig van de vorige eeuw en werd later overgenomen door golf en vervolgens als een nonchalant elegant, veelzijdig kledingstuk.
Gedurende enkele jaren was er een harmonie - wat goed genoeg was voor sport was goed genoeg voor stijl. Daarmee had de polo Nike Air Max 720 Womens een glorieuze dualiteit. Ergens veranderde iets op de een of andere manier: naarmate de sport vorderde, Nike Air Huarache Womens werden de behoeften van atleten genuanceerder en de vervaardiging van de polo verschoven van piquékatoen naar meer progressieve materialen. Dit resulteerde in twee algemene iteraties: een polo voor sportieve achtervolging en een voor ontspanning. De Nike Polo vernieuwt het gelukkige evenwicht van het kledingstuk door een traditionele pasvorm en gevoel te behouden en te combineren met een innovatieve, gepatenteerde fabricage. "Het was belangrijk om de traditionele esthetiek van de sport na te streven en tegelijk de beweging van de sport te ondersteunen.De stoffenmix, met een buitenkant van katoen en een polyester interieur, lost dit op omdat het de polo in staat stelt om langs de huid te glijden terwijl hij in beweging is", zegt Kelly Tweeden, Creative Director voor kleding, speciale categorie?n. Het resultaat is een comfortabel Nike Air VaporMax Womens kledingstuk dat standhoudt tijdens de hedendaagse prestaties: de Nike Polo is misschien helemaal nieuw, maar hij voelt net als een traditionele katoenen piquépolo - dezelfde aanraking, hetzelfde gordijn.
Een knoopsluiting met twee knopen en een parelachtige afwerking zorgt voor sportieve elegantie.
De drop-tail zoom verleent een vormelement en functies om het hemd tijdens acteren te verstoppen.
Standaard pasvorm en slanke pasvorm zorgen voor een klassieke styling. Het is ontworpen met een nieuw gepatenteerd verguld breisel dat katoenen vaartuigen aan de buitenkant combineert met koelcomfort naast de huid.
De punten van de kraag zijn gemaakt om Nike Air Vapormax Dames krullen te voorkomen en plat te liggen.
De ventilatieopeningen aan de hals van de nek en de tape aan de binnenzijde van de hals voelen glad aan tegen de huid.
Oogjes bij elke onderarm verbeteren de Nike Roshe Run Womens luchtstroom.
Er zijn drie onderscheidende versieringen: de bovenste knop is genaaid met oranje draad en vormt een "N;" een klein oranje label is te zien aan de buitenkant van elke sluiting; en het label aan de binnenkant verwijst naar Nike's originele schoenendoos. Serena Williams zal op de grasvelden van Londen stappen met een prachtige witte jurk, compleet met sweater-gebreide texturen. Net zo prominent is een toegevoegd element op het kledingstuk: een genaaide Swoosh-broche gemaakt met de bijnaam "the Broosh", het accessoire werd ge?nspireerd door decoratieve sieraden van vorige generaties. "Ik wilde ook dat ze het gevoel had dat het Nike Air Max 270 Womens iets was wat haar grootmoeder had kunnen dragen, maar geef het natuurlijk een moderne draai en maak Nike Air Max 95 Damen het precies goed voor Serena," zegt Abby Swancutt, Global Design Director van NikeCourt.
De Swoosh bestaat uit 34 kristallen - de leeftijd waarop Serena in 2016 haar meest recente London Slam won. Het is de eerste Swooshski Crystal Swoosh gemaakt met Nike.

Post Reply